Four Sons

A man possessed a square-shaped estate. 
He bequeathed to his widow the quarter of it that is shaded off. 
The remainder was to be divided equitably amongst his four sons, so that each should receive land of exactly the same area and exactly similar in shape. 
We are shown how this was done. 
But the remainder of the story is not so generally known. 
In the centre of the estate was a well, indicated by the dark spot, and Benjamin, Charles, and David complained that the division was not "equitable," since Alfred had access to this well, while they could not reach it without trespassing on somebody else's land.

The puzzle is to show how the estate is to be apportioned so that each son shall have land of the same shape and area, and each have access to the well without going off his own land.

See answer

Math Genius