Videos Test Yourself Books MathFacts Math Diagnostics Math Tricks Daily PhysEd
Class Photos Worksheets Insectclopedia Musiclopedia Techlopedia Teacher Timesavers Study Guides
Numbskull
Thanks Birdbrain


1. Where was the first potato found?
     Answer : In the ground.
2. If three cats kill three rats in three minutes, how long will it take hundred cats to kill hundred rats?
    Answer : Three minutes.
3. What always goes to sleep wearing its shoes?
    Answer : A horse.
4. I'm like a ribbon, tied by nature, across the sky,
    Answer : A rainbow.
5. How do you  write nineteen that if one is taken out, then it remains twenty.
     Answer : XIX -  when one is taken out, its remains XX.
6.  Which part of London in France?
      Answer : The N
7. Why is your nose not twelve inches long?
     Answer : Because it would be a foot.
8. What is the largest ant in the world?
     Answer : An elephant.
9. What is the most shocking city in the world?
    Answer : Electricity.
10. Why was Pakistan's cricket team given cigarette lighters?
       Answer : Because they lost all their matches.





Brain Teaser Of The Week